Παρασκευή, Δεκεμβρίου 2

Δεν αντέχει άλλο ο "Σάλπι"! Φεύγει από τον ΠΑΟΚ;

Καταρρακωμένος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας. Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν επιβεβαίωσε ότι δεν τον σηκώνει πια το κλίμα. Εδώ και καιρό ο Σαλπιγγίδης θεωρείται ξένο σώμα στον Δικέφαλο από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Το δείχνουν άλλωστε με τον χειρότερο τρόπο σε κάθε ευκαιρία.

Γι αυτό και ο παίκτης έχει ενημερώσει σχετικά τους διοικούντες, καθώς το βάρος είναι πολύ μεγάλο. Και πως να μην είναι όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ομάδα της καρδιάς του και ο κόσμος τον γιουχάρει; Και μάλιστα όταν πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή επαγγελματία, ο οποίος έλαβε σεβασμό και αναγνώριση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, και όταν έφυγε για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ που αγαπάει, ο κόσμος το... σεβάστηκε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια, αναγνωρίζοντας ότι είχε κάνει για την ομάδα τους. Κάτι που δεν βρήκε στον Δικέφαλο.

Ο «Σάλπι»είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι κοινό μυστικό στα αποδυτήρια. Όμως έσφιγγε τα δόντια και περίμενε ότι μέσα από τις εμφανίσεις του θα αποδείκνυε ότι αξίζει καλύτερη συμπεριφορά, ενώ το γεγονός πως δεν έχει κάνει καμία αναφορά στη διοίκηση για τα δεδουλευμένα του (τα οποία δεν είναι και λίγα όντας από τους πιο καλοπληρωμένους) σημαίνει πολλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι και η διοίκηση του Δικέφαλου δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να τον προστατεύσει...

Το ποτήρι ξεχείλισε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, όπου στην προθέρμανση ο Σαλπιγγίδης νόμιζε πως ήταν... Άγγλος. Αφού οι οπαδοί της ομάδας του τον γιούχαραν έντονα κάθε φορά που έπιανε μπάλα, όποτε έδινε πάσα ή σέντρα, και γενικώς ήταν «κόκκινο πανί» για τους φίλους της ομάδας του.

Οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που όλοι οι συμπαίκτες του τρελάθηκαν... Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός κατάλαβε λοιπόν πως δεν υπάρχει γυρισμός. Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στα αποδυτήρια, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε τον δρόμο για τον μεγάλο θρίαμβο. Τα συναισθήματα άλλαξαν για τους οπαδούς, για εκείνον όμως όχι.

Στην επιστροφή, αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο και ο κόσμος φώναξε και πάλι το όνομα του, και σίγουρα τον χαροποίησε αυτό, ωστόσο στα επόμενα παιχνίδια ξέρει ότι αν κάτι πάει στραβά θα είναι πάλι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» και αυτή είναι μία αρρωστημένη κατάσταση που δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο.

Επομένως, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις, και από την στιγμή που και στις πληρωμές του συμβολαίου του υπάρχουν «θέματα», είναι πολύ πιθανό ο Σάλπι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...