Κυριακή, Νοεμβρίου 6

Μάχη διψασμένων στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην αρκαδική πόλη (17:15, NS2) με φόντο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για το σεφτέ η ομάδα της Πελοποννήσου. Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους θέλουν σήμερα στην Τρίπολη ο Αστέρας και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Αρκαδίας φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς για την 9η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας. Η κάθε ομάδα βλέπει το ματς αυτό σαν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Για το σεφτέ με ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και σήμερα επιθυμεί να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα... του Στάϊκου Βεργέτη θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χακόμπο με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Κωστούλα, Πουλίδο, Φορμίκα και Τσαμπούρη.

Στα χαφ θα είναι ο Χουανίτο ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Ροζέριο, Αλβάρες, Ουσέρο και Μπρέσκα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Περόνε.

Με απουσίες για επιστροφή στις νίκες

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και να αναριχηθεί στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι» μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ισοπαλίες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα. Στο τελευταίο παιχνίδι επί της Σάμροκ Ρόβερς επικράτησαν στην Ιρλανδία με 3-1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς έχοντας μπροστά του τους Τσιρίλο και Μαλεζά. Στα μπακ θα είναι οι Σνάουτσνερ και Λεονάρντο. Στα χαφ θα είναι οι Αρίας και Λαζάρ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φωτάκης, Βιεϊρίνια και Γεωργιάδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Σπαντάτσιο, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Τσουκαλάς, Λίνο, Ετό, Κοντρέρας, Ιβιτς και Αθανασιάδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αρετόπουλος από τον σύνδεσμο Τρικάλων και βοηθοί του οι Τάτσης και Πάνου.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...