Τρίτη, Νοεμβρίου 15

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αρη

Ένας νεαρός, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, ως «πρωταγωνιστής» κρούσματος οπαδικής βίας που σημειώθηκε...μεταξύ υποστηρικτών των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Αρη.
Το νέο αυτό κρούσμα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου. Οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επέβαιναν σε λεωφορείο και επέστρεφαν από την Αλεξανδρούπολη, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους κόντρα στον τοπικό Εθνικό, επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη που γύριζαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο από αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους στη Δράμα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, επρόκειτο για τέσσερις οπαδούς του Άρη που είχαν σταματήσει το όχημά τους στην άκρη του δρόμου μετά από τροχαίο ατύχημα που... προηγήθηκε. Την ώρα εκείνη περνούσε το λεωφορείο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο οποίο επέβαιναν περί τα 40 άτομα.

Οι τελευταίοι στη θέα των «Αρειανών», που φορούσαν διακριτικά της ομάδας τους, υποχρέωσαν τον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει. Ακολούθως, μικρή ομάδα ΠΑΟΚτσήδων, μεταξύ αυτών κι ο 21χρονος, κατέβηκαν από το όχημα και επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας σε έναν φίλο του Άρη ενώ σε άλλον έναν πέταξαν αντικείμενο.

Αποχωρώντας έριξαν πυρσό και φωτοβολίδα στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και κατ' επέκταση υλικές ζημιές στο όχημα.

Η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο άτομα, οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο επεισόδιο. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, olathessaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...