Τρίτη, Νοεμβρίου 15

Τσάκας: "Κλείσαμε τον Ροναλντίνιο". Απίστευτο κι όμως ελληνικό

Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας έχει έρθει σε συμφωνία με το μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Στα 30 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής. Τι είπε για τους Σισέ, Κατσουράνη, Καραγκούνη και ντέρμπι.

Μεταγραφική βόμβα για τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης στη χώρα μας ετοιμάζει ο Πρίγκιπας. Στα πράσινα σκοπεύει να ντύσει τον Ροναλντίνιο ο Βλάσης Τσάκας... Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ σε επίσκεψη του στο City Unity College αποκάλυψε στους σπουδαστές ότι έχει συμφωνήσει με τον... Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Φλαμένγκο, προκειμένου να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ροναλντίνιο είναι το προσωπικό δώρο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στους οπαδούς του Τριφυλλιού και το κόστος της μεταγραφής του θα καλυφθεί από χορηγίες... Συγχρόνως, ισχυρίστηκε ότι του αρέσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Βλαχοδήμος, ενώ για ενδεχόμενη επιστροφή του Σισέ, ξεκαθάρισε ότι εξαρτάται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έπειτα, κλήθηκε να κάνει μία πρόβλεψη για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και προέβλεψε πράσινη επικράτηση με 1-3.

Επίσης τόνισε πως ο Κώστας Κατσουράνης θα έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν έκανε την εξωγηπεδική ζωή του Γιώργου Καραγκούνη ενώ ξαναείπε πως αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει τον Τζιμπρίλ Σισέ πίσω ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα τον φέρει.

kontra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...