Τρίτη, Νοεμβρίου 29

Ημερίδα για τη θέση του κρασιού από την Οίνοι Βορείου Ελλάδος

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Σήματα Ποιότητας στα εστιατόρια. Η θέση του κρασιού» διοργανώνει η «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι στην αποθήκη Δ’ του Ο.Λ.Θ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνεται από την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της συζήτησης είναι να δημιουργηθεί ένα θετικό ερέθισμα για ένα θέμα που απασχολεί τόσο τους επαγγελματίες της εστίασης και του οίνου όσο και τους καταναλωτές καθώς και η αναβάθμιση της οινικής εμπειρίας στους χώρους κατανάλωσης, ώστε να γίνει... καλύτερα γνωστή η υψηλή ποιότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

«Ένας τρόπος για την πραγμάτωση αυτής της επιδίωξης είναι η συνέργεια με τους επαγγελματίες της εστίασης σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων και αυτός που θα αποτελέσει το θέμα της συζήτησης στις 4 Δεκεμβρίου, τα σήματα ποιότητας και τα συστήματα πιστοποίησης στα εστιατόρια ως προς την προσφορά οινικής εμπειρίας υψηλού επιπέδου, η δημιουργία δικτύων – «πρεσβευτών» της σύγχρονης ολοκληρωμένης ελληνικής εμπειρίας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για επαγγελματίες και κοινό.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...