Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

«Το ΑΠΘ αριστεύει» παρά την κρίση

Στο «κλίμα των ημερών» που θέλει τα πανεπιστήμια σε κρίση και τους πολιτικούς να τα απαξιώνουν, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη, κρίσιμη ημέρα για την εφαρμογή του νέου Νόμου Πλαισίου, ημερίδα για την αριστεία στα πανεπιστήμια.

Την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, όπως είναι γνωστό, λήγει η προθεσμία που έχει θέσει το υπουργείο Παιδείας στους πρυτάνεις των ΑΕΙ για να υπογράψουν την... πρώτη διαπιστωτική πράξη για τον νέο Νόμο Πλαίσιο

Στην ημερίδα του ΑΠΘ θα παρουσιαστούν 78 επιστημονικές ομάδες φοιτητών, ερευνητών και διδασκόντων του Α.Π.Θ. που κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Θέμα της ημερίδας: «Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αριστεύει».

«Οι διακρίσεις που απέσπασαν συμβάλλουν στην αναγνώριση του ερευνητικού έργου που επιτελείται στο Α.Π.Θ. και την ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων που παράγονται από αυτό. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συμβάλει στην ενημέρωση και την περαιτέρω αξιοποίηση από την κοινωνία και τους οικονομικούς φορείς της» αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο γραμματέας για θέματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και εκ των εμπνευστών του νέου Νόμου Πλαισίου κ. Βασ. Παπάζογλου.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...