Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22

Ξεκινά σήμερα ο αγώνας εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην εφεδρεία

Δυναμική απάντηση δίνουν οι εργαζόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στα σχέδια της κυβέρνησης να θέσει το προσωπικό δημόσιων υπηρεσιών και φορέων σε εργασιακή εφεδρεία. Από σήμερα ξεκινούν κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και πορείες...

Χθες έγινε σύσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι εργαζομένων από συνολικά 11 ΔΕΚΟ. Αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουν δύο τετράωρες στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σήμερα και... τη Δευτέρα, όπως επίσης και να συμμετάσχουν στις 24ωρες πανελλαδικές απεργίες, που εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στις 5 και στις 19 Οκτωβρίου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΟΣΕ, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη συγκέντρωση αύριο, Παρασκευή, στο χώρο μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων από την ΕΛΒΟ, την Εγνατία Οδό, τη ΔΕΘ, τη Helexpo, το ΚΘΒΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΤ3, το ΙΓΜΕ, τον ΟΣΕ, τον Οργανισμό Γάλακτος - Κρέατος και την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...