Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

ΠΑΟΚ: «Απόδραση» από το Παγκρήτιο

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι στον Εργοτέλη (19:30, NS2) και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, και από εκεί και πέρα να στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με... την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στην Τούμπα απέναντι στην Ξάνθη θέλει να «χτίσει» το σερί της και να παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή μπορεί να μην υπάρχουν οι Αθανασιάδης, Τσιρίλο και ο τιμωρημένος Γκαρσία, ωστόσο ο Μπόλονι θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στο Ηράκλειο κόντρα στο «αξιόμαχο» σύνολο του Εργοτέλη.

Με 4-2-3-1

Στα αμιγώς αγωνιστικά οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με την εξής σύνθεση:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Ετό, Λίνο, Μαλεζά και Κοντρέρας. Μπροστά τους θα είναι οι Αρίας και Λαζάρ με μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη. Πίσω από τον Σάλπι θα είναι η τριανδρία: Βιεϊρίνια, Φωτάκης και Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Λίνο, Κοντρέρας, Έτο, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

---- Τον αγώνα θα διευθύνει ο Στυλιαράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Πάνου και Γκάγκα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...