Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

Δυναμική αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να φτάσουν μέχρι τα υψηλά στρώματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για να διεκδικήσουν το δίκιο τους στην υπόθεση των γεγονότων της Νέας Σμύρνης.

Διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τους υψηλά ιστάμενους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διεκδικήσουν το δίκιο τους στην υπόθεση των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης και παράλληλα να καταστήσουν σαφές πως δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η συμπεριφορά των ΜΑΤ απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι οι διοικούντες τον "Δικέφαλο".

Ωστόσο, αυτό που τους ενδιαφέρει σε πρώτη φάση και αυτό στο οποίο αρχικά ρίχνουν το βάρος τους είναι η εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας την Πέμπτη (22/9). Η ΠΑΕ συγκεντρώνει όσο το δυνατό περισσότερα... στοιχεία που θα πιστοποιούν τα γεγονότα, δηλαδή πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν προκάλεσαν, αλλά προκλήθηκαν.

Μέχρι τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Αμέσως μετά ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θα προβούν σε κινήσεις με τις οποίες θα ζητάνε από την ηγεσία του Υπουργείου του Πολίτη να βρει τους υπαίτιους για την βίαιη αντιμετώπιση που είχαν οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου" στην έδρα του Πανιωνίου από τα ΜΑΤ. Μάλιστα, όπως λένε κάποιες πληροφορίες δεν αποκλείεται οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" να φτάσουν μέχρι τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ώστε να του εκφράσουν τα παράπονά τους.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα καθορισθούν επακριβώς οι κινήσεις που θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Πανιωνίου.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...