Παρασκευή, Αυγούστου 26

Η υποδοχή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο: "Να παραμιλάει όλη η Ευρώπη" (video)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Λάζλο Μπόλονι και στους παίκτες του οι 50 και πλέον οπαδοί του "Δικεφάλου" που υποδέχθηκαν αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία "προσγειώθηκε" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο μετά τις 05:00.

Την αποθέωση από τον κόσμο ΠΑΟΚ γνώρισε η αποστολή του "Δικεφάλου". Το τσάρτερ του μετέφερε την αποστολή των "ασπρόμαυρων" προσγειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και εκεί τους περίμεναν 50 και πλέον οπαδοί, οι οποίοι αποθέωσαν τον Λάζλο Μπόλονι και τους παίκτες του, παρά το προχωρημένο της ώρας και το εργάσιμο της ημέρας.
Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" φώναξαν συνθήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος έμεινε κυριολεκτικά... άφωνος βλέποντας τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου. Μόλις ο Μπόλονι βγήκε στην αίθουσα αφίξεων "χάθηκε" στις αγκαλιές των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου", όμως, έδειξε να το απολαμβάνει.



Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Αρίας, Ετό και Λίνο, οι οποίοι... έκαναν το λάθος να βγουν από εκεί που τους περίμεναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι τρεις Λατίνοι... έτριβαν τα μάτια τους από αυτό που αντίκρισαν και έκαναν αρκετή ώρα μέχρι να φτάσουν στο πούλμαν της αποστολής.


afiksi eto-lino-arias by olaPAOK

Ακόμη, ακουγόταν συνέχεια το γνωστό σύνθημα, "ΠΑΟΚαρα παίξει τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη".

"Πηγαδάκια" για market pool και μεταγραφές
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που περίμεναν την άφιξη του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή του "Δικεφάλου" είχαν στήσει "πηγαδάκια" συζητώντας τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, αλλά και την πρόκριση της ΑΕΚ, για τα αυξημένα έσοδα που θα έχει ο "Δικέφαλος" από το market pool. Ακόμη, ένα από τα κύρια θέματα ήταν η μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και έγινε επιτακτική μετά την πρόκριση επί της Καρπάτι

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...