Παρασκευή, Ιουνίου 3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απολογισμός Fashion on Wheels‏



Πόσο όμορφοι δείχνουμε πάνω στο ποδήλατο?

Την Κυριακή 29/5/11 είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην παραλία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς, την πρώτη επίδειξη μόδας με ποδήλατα, το Fashion On Wheels. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η πρωτοβουλία για την διάδοση του ποδηλάτου, BikeRespect και η Αντιδημαρχία Εθελοντών Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της προσπάθειάς αυτής ήταν η προβολή του ποδηλάτου ως καθημερινό μέσο προσωπικής αισθητικής του καθενός και ως τρόπο επικοινωνίας με το άλλο φύλο. Στην αυτοσχέδια πασαρέλα που δημιουργήθηκε, παρέλασαν 14 μοντέλα εθελοντές, με ποδήλατα και ρούχα από καταστήματα της πόλης, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους.

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες των ημερών, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, καταφέρνοντας να αναδείξει συνεργασίες ανθρώπων για κοινό σκοπό.
 -Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ποδηλατικά καταστήματα Giant Θεοτόκης / Motion Bikes/ Ποδηλατόραμα/ Velib city aspect/ Red Zeppelin/ Ποδηλατοκίνηση/ Ο Ποδηλάτης και Urban bike societyγια τα ξεχωριστά ποδήλατα που μας διέθεσαν.
 -Ευχαριστούμε τους σχεδιαστές ρούχων και τα καταστήματα Lerganti/ Lola Mundo/ Zenga/ Wear Vintage/ Anastasia Dosi/ Modart/ οπτικά Πετρόπουλος/ Zero Gravity/ Stella Veentaz/ Natalie Mesander/ PRIVE και Kitchen 29 για τα εντυπωσιακά ρούχα και γυαλιά.
 -Ευχαριστούμε το Pimp My Style για τις απίστευτες δημιουργίες στα μαλλιά των μοντέλων.
 -Ευχαριστούμε τις make up artists Θεανώ Καραπατσίδου και Στέλλα Τότα για το βάψιμο των μοντέλων.
 -Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα Αμανατίδη για τις μουσικές επιλογές.
 -Ευχαριστούμε την Μπέλα Παπαδοπούλου για την εκφώνηση.
 -Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας Βασίλη Δημάκη «Κοίτα το Πουλάκι» και Γεωργιάννα Κιόση και Τζουλιάνα Καριπίδου «Arte Di Tre» για τις μοναδικές φωτογραφίες της εκδήλωσης.
 -Ευχαριστούμε τα μοντέλα μας Ναταλία, Ιφιγένεια, Βάσια, Γιάννα, Χριστίνα, Ναταλία, Έλενα, Μαρία, Ελίνα, Γαρουφαλίτσα, Γιάννη, Παναγιώτη, Νίκο, Ραφαέλλα για τον επαγγελματισμό τους και την άριστη συνεργασία τους!
 Συντελεστές, διοργανωτές, συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο Fashion On Wheels Show το χειμώνα του 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...