Παρασκευή, Μαΐου 27

ΩΡΑ 16.00 Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Καρατζαφέρης: "Δεν τα βρήκαν - Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος!"

Στις 4 το απόγευμα μετά από 3 ώρες και 20 λεπτά ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ο μόνος που έκανε δήλωση φεύγοντας ήταν ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος ιδιαίτερα αιχμηρός είπε: "Δεν τα βρήκαν. Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος".
 


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει πάρει αποφάσεις και να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει μόνος του ακόμα και τώρα που δεν επιτεύχθηκε όπως φάινεται η πολυπόθητη συναίνεση.

Νωρίτερα, την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, επισήμανε, ο Κάρολος Παπούλιας ανοίγοντας τη συζήτηση στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιώντας ξεκάθαρη γλώσσα τόνισε ότι απαιτείται ακόμη να ληφθούν εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή καθώς και να στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Όλοι οι συνεργάτες των αρχηγών παρέμειναν σε διπλανή αίθουσα μαζί, με τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Δρούτσα, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα από την έναρξη του συμβουλίου, κλήθηκαν να δώσουν διευκρινίσεις και εξηγήσεις για την οικονομική και πολιτική κατάσταση, καθώς και για το κλίμα που υπάρχει στο εξωτερικό για τη χώρα. Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι αποχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ


Μουδιασμένοι και αγέλαστοι οι πολιτικοί αρχηγοί μπήκαν στην αίθουσα. Οι μόνοι που αντάλλαξαν δυο τυπικά λόγια τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες ήταν η κα Παπαρήγα με τον κ.Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα κρατώντας ένα μαύρο iPad στα χέρια του όπου εκεί προφανώς έχει όλα όσα θέλει να δείξει και να πει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...