Πέμπτη, Ιουνίου 16

Κάτι ήξερε ο Νικολόπουλος

Εντύπωση προκάλεσε στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της Αθήνας η έγκυρη και άμεση ενημέρωση του Αχαιού βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετικά με την αλλαγή πλεύσης του Γ. Παπανδρέου.

Από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, σε όλες του τις εμφανίσεις και δηλώσεις, είχε έγκαιρη ενημέρωση παρά τις προσεκτικές τοποθετήσεις.

Ειδικά η τοποθέτησή του στη Βουλή, όπου ρώτησε την...
Προεδρεύουσα κα. Βάσω Παπανδρέου, αλλά και τον παριστάμενο υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, για το «Επιτέλους, η χώρα μας έχει Πρωθυπουργό;»

Ήταν η στιγμή που προκάλεσε την μεγαλύτερη αμηχανία και τον κυβερνητικό πανικό, αποκαλύπτοντας τις διεργασίες και τις επικοινωνίες που γίνονταν ανάμεσα στο Μαξίμου και τη Συγγρού.

Αποκορύφωση απετέλεσε η προαναγγελία της αλλαγής θέσης του Πρωθυπουργού, πολύ ώρα πριν το διάγγελμα και ενώ όλοι θεωρούσαν τη κυβέρνηση συνεργασίας, δεδομένη.

Άλλωστε ήταν μια μέρα έντονων διεργασιών και συνεργασιών, τόσο στη Βουλή, όσο και στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, από όπου έφυγαν με τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...