Πέμπτη, Αυγούστου 18

Νίκη για ΠΑΟΚ στα… 5 σημεία για την πρόκριση

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση επί της Καρπάτι και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως αυτή θα έρθει μόνο αν ο "Δικέφαλος" παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος. Ο Λάζλο Μπόλονι, όμως, θεωρεί πως αν η ομάδα του υπερισχύσει σε πέντε "σημεία" του αγώνα, τότε θα έχει κάνει το πρώτο βήμα προς την... επίτευξη του στόχου της.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και η παρουσία του στα στημένα
Είτε είναι ο Μαλεζάς είτε ο Κοντρέρας μαζί με τον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι ένα. Η καλή αμυντική παρουσία τους απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς των Ουκρανών αλλά και η κυριαρχία τους στον αέρα και ιδιαίτερα όταν η Καρπάτι προσπαθήσει να απειλήσει με τα στημένα στα οποία και είναι πολύ καλή.

Το τετ α τετ Λούκας με Ετό
Δεν είναι ο μόνος επικίνδυνος παίκτης της Καρπάτι ο Λούκας αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και από τα πόδια του περνά πολλές φορές η μπάλα όταν η Καρπάτι επιτίθεται. Ο μέτριος ανασταλτικά Ετό θα πρέπει να αυξήσει το βαθμό προσήλωσής του στα ανασταλτικά καθήκοντά του. Αν τα καταφέρει, τότε θα μειώσει την επιθετικότητα των Ουκρανών με δεδομένο ότι ο Λούκας βοηθά και δημιουργώντας ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Ο καλός Λαζάρ και η μάχη του κέντρου
Η απουσία του Ίβιτς περιορίζει τις λύσεις του ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου και πλέον η παρουσία του Λαζάρ πέραν από αναγκαστική είναι και πολύ κρίσιμη. Όντας ανέτοιμος θα κληθεί να τα βάλει με τα γρήγορα χαφ της Καρπάτι και η… νίκη του αλλά και αυτή συνολικά του ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου θα του δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Ο… μοναχικός Αθανασιάδης και η αποτελεσματικότητά του
Όντας πλέον η μοναδική επιλογή για τη στελέχωση της επίθεσης, ο Αθανασιάδης θα πρέπει να είναι προσεκτικός αλλά το κυριότερο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα του δοθούν για το γκολ. Φυσικά θα πρέπει να βοηθήσει και τα χαφ στο δύσκολο έργο της δημιουργίας αλλά και της άμυνας από πολύ ψηλά.

Ο πολυδιάστατος Βιεϊρίνια
Ο αστέρας του ΠΑΟΚ έχει καταλάβει πως τη φετινή ομάδα δεν αρκεί να είναι απλά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αλλά και ο ηγέτης της. Αυτό αυξάνει τις ευθύνες και θα πρέπει να δείχνει σε κάθε παιχνίδι την κλάση του παρασύροντας τους συμπαίκτες του προς τα… πάνω. Να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα.

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...