Τρίτη, Ιουνίου 7

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με 9 ευρώ!

Το πήραν χαμπάρι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι ο κόσμος δεν έχει πια να πληρώσει και μπαίνουν πιο ενεργά στον ανταγωνισμό, προσφέροντας εισιτήρια με εννέα ευρώ, τα οποία μάλιστα μπορούμε να κλείσουμε μέσω διαδικτύου. Οι επιβάτες με το Intercity θα μπορούν να ταξιδέψουν...

με 9 ευρώ στην γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα και αντίστροφα. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προβλέπει ακόμη εκπτώσεις στα εισιτήρια που κλείνονται νωρίτερα, ενώ στο πακέτο των προσφορών περιλαμβάνεται μέχρι και ανταπόκριση με ταξί από και προς τους σταθμούς.
Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία, έως το τέλος Ιουνίου σε κάθε δρομολόγιο InterCity Θεσσαλονίκης - Αθήνας θα προσφέρονται περίπου 30 θέσεις με τιμές που θα ξεκινούν από 9 ευρώ. Το απλό InterCity κοστίζει από 36 έως 51 ευρώ και ο επιβάτης που θα κλείσει νωρίτερα το εισιτήριό του θα μπορεί να επωφελείται έως και 82% σε έκπτωση.
Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό πως έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με εταιρείες ραδιοταξί για την υπηρεσία τραίνο-ταξί. Σε αυτή την περίπτωση, ο επιβάτης που θα επιλέγει αυτή την υπηρεσία θα έχει τη δυνατότητα με ενιαίο μειωμένο εισιτήριο να εξασφαλίζει τη μεταφορά του και με ταξί από και προς το σταθμό για αυθημερόν μετακινήσεις.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σκοπεύει μάλιστα να παρέχει και ίντερνετ στον σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών Θεσσαλονίκης. Έτσι οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ ταξιδεύουν.
Οι επιβάτες θα μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου, αλλά σύντομα θα μπορούν να εκδίδουν εισιτήριο και μέσω του τετραψήφιου 1100 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...