Πέμπτη, Μαΐου 5

Ζητούν εγγυήσεις!


Γραπτές εγγυήσεις από τις ομάδες, αλλά και την Αστυνομία, ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στα πλέι οφ, ζητάει η Πολιτεία, προκειμένου να επιτρέψει τη διεξαγωγή τους!

«Οι αγώνες των πλέι οφ θα γίνουν, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή τους. Αν δεν το κάνουν, η Πολιτεία θα τους αναβάλει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους ματαιώσουμε, αλλά ο πρωθυπουργός δεν αποκλείει τίποτα», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος!

«Τις εγγυήσεις θα τις κρίνει η αστυνομία. Ας κάνουν τα ματς και κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που θέλουμε είναι, απόλυτη ευθυγράμμιση με τις ποινές της UEFA. Περιμένουμε τη Γ.Σ. της ΕΠΟ. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία! Λειτουργούμε στο πλαίσιο της UEFA και αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε, τέρμα το δημόσιο χρήμα και τα δημόσια γήπεδα για το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε!

Για να γίνουν, λοιπόν, τα ματς, πρέπει να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή τους Αστυνομία, Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, αλλιώς, είτε δεν θα γίνουν κάποια παιχνίδια, είτε θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Την προσεχή Κυριακή τα ματς θα γίνουν κανονικά, αλλά υπάρχει φόβος επεισοδίων στις 11 και 15 Μαϊου, καθώς υπάρχει η γενική απεργία της ΓΣΕΕ και ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αντίστοιχα.

Η σύσκεψη που έγινε στη Βουλή, υπό την παρουσία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ήταν ευρείας κλίμακας, καθώς συμμετείχαν και ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα την τηλεόραση, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υφυπουργός Οικονομικών Μιχάλης Κουσελάς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης.

πηγη :sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...