Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Άρης και στα δύσκολα!

Σε 16 επίσημους αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών, ο Άρης ως σύλλογος έχει πετύχει μία μόλις νίκη. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια στα τρία αθλήματα, με τον κόσμο των «κιτρίνων» να στηρίζει δυναμικά τις προσπάθειες του συλλόγου.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που λες ότι δεν μπορεί να συμβαίνει και όμως στα αλήθεια... συμβαίνει! Πόσο δε μάλλον, όταν πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της πατρίδας μας, με την αξία του, την ισχυρή και δεδομένη δυναμική του στους αγώνες του αλλά και τον κόσμο του που βρίσκεται πάντοτε στις επάλξεις. Ατυχία; Σύμπτωση; «Τις πταίει;» που έλεγε και ο Χαρίλαος Τρικούπης; Πώς μπορεί να... εξηγηθεί με λίγα λόγια αυτό που συμβαίνει στον φετινό Άρη;

Μία νίκη σε 16 παιχνίδια

Ο Άρης σε 16 συνολικά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών, μετράει μία και μοναδική νίκη, και αυτή στο τρίτο άθλημα της σειράς και συγκεκριμένα στο βόλεϊ ανδρών απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, με τους «Πράσινους» να μην έχουν κάνει ακόμη σεφτέ στο πρωτάθλημα της Α1.

Στο υπόλοιπο «καρέ» παιχνιδιών ο Άρης ηττήθηκε και τις τέσσερις φορές.

Στο ποδόσφαιρο έχει δώσει συνολικά επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σε εννέα αγωνιστικές, με τα υπόλοιπα δύο να υπολείπονται με τις ομάδες Α και Β, δηλαδή τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια δεν έχει κάνει ακόμη... σεφτέ, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε ο Σάκης Τσιώλης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο μπάσκετ, σε τέσσερα παιχνίδια, ο Άρης καταγράφει ισάριθμες ήττες. Η ομάδα που τη δεκαετία του 1980 άφησε το δικό της στίγμα στο άθλημα και έγραψε ιστορία που μένει με ανεξίτηλα γράμματα στο πέρασμα των χρόνων!

Πάντα εκεί και χωρίς ακρότητες

Κοινή συνισταμένη των τριών αθλημάτων, και όχι μόνο αυτών αλλά όλων των τμημάτων του συλλόγου, αποτελεί η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Στήριξη δυναμική, με μαζική παρουσία και χωρίς ακρότητες, με τον κόσμο του Άρη να δίνει τη δική του παράσταση σε κάθε αγώνα, «αναγκάζοντας» άπαντες να παραδεχθούν πως οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πάντα κοντά στην ομάδα που αγαπούν!

Αναλυτικά τα παιχνίδια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΡΗΣ 0-0

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 1-1

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 3-0

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ 84-72

ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ 66-75

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ 78-66

ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ 84-81

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΡΗΣ-Ηρακλής 2-3

ΑΡΗΣ-Λαμία 2-3

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ 0-3

ΑΡΗΣ-ΕΑ Πατρών 2-3

ΑΟ Κηφισιάς-ΑΡΗΣ 3-2

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...