Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

"Στην Κόλο Κόλο λόγω κρίσης ο Κοντρέρας"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας φαίνεται να ετοιμάζει το έδαφος για επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στην Κόλο Κόλο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "dalealbo.cl", στο οποίο μεταξύ άλλων γράφεται: "Ο Κοντρέρας δεν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Του οφείλονται χρήματα και βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Νωρίτερα φέτος είχε εκφράσει την πρόθεση του να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο και αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί, δεδομένου ότι ο Ιβο Μπασάι (σ.σ. προπονητής της Κόλο Κόλο) χρειάζεται στο ρόστερ έναν αμυντικό".
Στη συνέχεια τονίζεται ότι: "Στην Ελλάδα η οικονομική κατάσταση είναι... περίπλοκη από τη σοβαρή κρίση που πλήττει τη χώρα. Στον Κοντρέρας οφείλονται όχι λίγα χρήματα. Θέλει να επιλύσει το θέμα και στη συνέχεια να αναζητήσει καινούργιους ορίζοντες στην καριέρα του".

Στο τέλος γίνεται αναφορά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κοντρέρας: "Πριν από τρεις μήνες ο παίκτης είπε σε συνέντευξη του ότι "ξέρω πως κάποια στιγμή θα γυρίσω στην Κόλο Κόλο, για να επιστρέψω στο σύλλογο όλα όσα μου έδωσε. Θέλω να συνταξιοδοτηθώ στην Κόλο Κόλο".

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...