Τετάρτη, Νοεμβρίου 30

ΠΑΟΚ: Να ξαναγράψει Ιστορία!

Ραντεβού με το «όνειρο» έχει απόψε ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ (22:05 ANT1) για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η «καρδιά» του ΠΑΟΚ χτυπά στο Λονδίνο και μαζί του οι απανταχού ΠΑΟΚτσίδες που περιμένουν από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να παρουσιάσει το Ευρωπαϊκό της πρόσωπο. Το κίνητρο της διάκρισης άλλωστε είναι μεγάλο, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι τα «Σπιρούνια» θα... κατεβάσουν αρκετούς αναπληρωματικούς.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν έχει να χάσει κάτι, επομένως δεν υπάρχει άγχος για την νίκη, αφού η πρόκριση περνάει μέσα από την καυτή Τούμπα με αντίπαλο την Ρούμπιν Καζάν στην τελευταία αγωνιστική του Europa League.

O Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε πως αν είχε την δυνατότητα θα άλλαζε και τους 11 βασικούς του παίκτες, επομένως αναμένεται να κάνει και πάλι πολλές αλλαγές, αλλά αυτό όπως τόνισε δεν σημαίνει ότι υποτιμά τον ΠΑΟΚ, αφού θέλει την νίκη για να μην αφήσει την υπόθεση πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική.

Και ο ΠΑΟΚ όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών μονάδων του στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, όπως τους Λίνο και Βιεϊρίνια. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Κώστας Χαλκιάς δεν δείχνει να χάνει την θέση του στα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, η πιθανότερη τετράδα είναι: Έτο, Κοντρέρας (με μικρή πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο Μπαλάφας), Μαλεζάς και Σταφυλίδης, καθώς ο Σνάουτσερ μάλλον θα καθίσει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με την τριάδα να αποτελείται από τους Γκαρσία, Φωτάκη, Λάζαρ.

Όσο για την επίθεση, ο Σαλπιγγίδης θα πάρει τη θέση του στην δεξιά πλευρά, ο Γεωργιάδης στα αριστερά και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...