Τρίτη, Ιουλίου 12

"Αποφάσισα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ!"

Τα τυπικά, όπως φαίνεται, απομένουν για να κλείσει ο Καρλάο στον "Δικέφαλο". Τι μήνυμα έστειλε ο Βραζιλιάνος στον Ζήση Βρύζα, στη συνομιλία που είχε μαζί του το βράδυ της Δευτέρας (11/7)

Ο Καρλάο φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος παίκτης στη συνομιλία που είχε με τον Ζήση Βρύζα το βράδυ της Δευτέρας (11/7) και πλέον...
-αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- μένουν μόνο οι υπογραφές στο συμβόλαιο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Η επικοινωνία μεταξύ των δύο αντρών δεν ξεκίνησε και τόσο... ευχάριστα για τον Βρύζα, αφού η συζήτηση με το "καλησπέρα" πήγε στη Γκιμαράες και την Μπράγκα, οι οποίες μπήκαν σφήνα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στράικερ.
Ο Βρύζας μετέφερε στον Καρλάο ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να μπει σε καμιά διαδικασία διαπραγμάτευσης, επιμένοντας να αποσπάσει από τον παίκτη ένα οριστικό "ναι" ή "όχι" στην πρόταση που του έκανε ο "Δικέφαλος" για συνεργασία.
Η απάντηση του Καρλάο ήταν θετική, υποστηρίζοντας ότι η απόφασή του δεν αλλάζει. Αυτό που τόνισε στον Βρύζα είναι ότι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ότι άμεσα πρόκειται να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν οι "ασπρόμαυροι".
Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και στο ύψος της προκαταβολής (70.000 ευρώ), όπως και στο ύψος των αποδοχών (περίπου 500.000 ευρώ), οπότε αυτό που μένει είναι να επικυρώσει ο Βραζιλιάνος και τυπικά αυτό που είπε στον Ζήση Βρύζα από το τηλέφωνο, υπογράφοντας το συμφωνητικό. Οριστική εξέλιξη αναμένεται την Τρίτη (12/7).

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...