Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Τούρκοι επενδυτές θέλουν να νοικιάσουν το «Μακεδονία Παλλάς»

Έντονο ενδιαφέρον για τη μίσθωση του «Μακεδονία Παλλάς» εκφράζουν Τούρκοι επενδυτές και δεν αποκλείεται να καταθέσουν και ανάλογη προσφορά κατά το διαγωνισμό που θα κάνει το ΙΚΑ για την ενοικίασή του…

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της «Real News», τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη, που διαχειρίζεται σήμερα το ξενοδοχείο, θα αποχωρήσει, με αποτέλεσμα το ΙΚΑ, που κατέχει το ακίνητο, να προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού για την εκμίσθωσή του.

Ήδη αρκετοί επενδυτές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μεταξύ τους βρίσκονται και... Τούρκοι, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να καταθέσουν προσφορά και να αναλάβουν τη διαχείριση του ιστορικού ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι πρώτες επαφές έγιναν ήδη, καθώς προχθές έφτασε στην Ελλάδα κλιμάκιο από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας, τα μέλη του οποίου είχαν επαφές με τουριστικούς φορείς, στους οποίους, μεταξύ άλλων, εξέφρασαν την βούλησή τους για διαχείριση του ιστορικού ξενοδοχείου.

Πληροφορίες: Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...