Κυριακή, Νοεμβρίου 6

ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Το κατώφλι του προεδρικού Μεγάρου πέρασε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντάται με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Την ανάγκη να σταλεί ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς τα έξω αλλά και ένα μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας προς τα μέσα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται την την αγωνία του ελληνικού λαού και τόνισε ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι «πρέπει να... τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα που βασανίζει τον ελληνικό λαό». «Νομίζω», πρόσθεσε, «ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι να δώσουμε μια λύση σ΄ αυτό το ερώτημα του ελληνικού λαού».

Από τα ονόματα που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες είναι του κ. Μολιβιάτη που θα αναλάβει την ενότητα της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, με τον πιο πιθανό υπουργό οικονομικών τον κ. Βενιζέλο, που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο ερχόμενο eurogrοup.

Στο έκτακτο υπουργικό αναμένεται ο κ. Παπανδρέου να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών για να προχωρήσουν οι πολιτικές εξελίξεις.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...