Τετάρτη, Νοεμβρίου 9

Τούρκοι αγοράζουν 180 στρέμματα στη Θεσσαλονίκη

Τούρκοι επιχειρηματίες, θα αγοράσουν στη Θεσσαλονίκη 180 στρέμματα και θα επενδύσουν 1 δις δολάρια…

Η τουρκική εφημερίδα, «Haberturk», φιλοξενεί στις σελίδες της ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρεται πως «ενώ οι Έλληνες έκαναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, σε γραφείο, που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την πλατεία, τουρκικές και... ελληνικές εταιρείες είχαν καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών για επενδύσεις».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, μία από αυτές τις εταιρείες είναι η κατασκευαστική εταιρεία του Γιασάρ Αστσίογλου.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται μάλιστα πως η συγκεκριμένη εταιρεία σχεδιάζει να αγοράσει έκταση 180 στρεμμάτων στη Θεσσαλονίκη και να αναπτύξει επενδυτικό σχέδιο ύψους 1 δις δολαρίων.
Ο Τούρκος επιχειρηματίας έκανε και ένα βήμα παραπάνω, καυτηριάζοντας τις συνήθειες των Ελλήνων.
Ο Γιασάρ Αστσίογλου δήλωσε στην εφημερίδα πως «οι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι η χώρα τους αντιμετωπίζει οικονομική κρίση. Κάθε βράδυ», διευκρίνισε, «γεμίζουν τα κέντρα διασκέδασης και η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι πρωίας. Στους δρόμους βλέπετε αμέσως να συγκεντρώνονται, λόγω της οικονομικής κατάστασης, χιλιάδες άτομα για διαμαρτυρία. Η οικονομική κρίση θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο, αλλά αυτό κάποια στιγμή θα σταματήσει και η χώρα θα συνέλθει».

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...