Κυριακή, Οκτωβρίου 16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρετανός υπουργός πέταξε απόρρητα έγγραφα στα σκουπίδια

Στον Λέτγουιν αρέσει να ασχολείται με την αλληλογραφία του και με την ατζέντα του υπουργείου του, ενώ βγαίνει βόλτα στο πάρκο πριν πάει στη δουλειά του...

Χαμός ξέσπασε στη Βρετανία μετά την παραδοχή από κυβερνητικά χείλη ότι ο Bρετανός υπουργός για θέματα Εσωτερικής Πολιτικής, Ολιβερ Λέτγουιν, και στενός συνεργάτης του Ντέιβιντ Κάμερον πέταξε κυβερνητικά έγγραφα σε κάδο απορριμμάτων δημόσιου πάρκου!

Η επίσημη επιβεβαίωση των σχετικών φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ντέιλι Μίρορ» εγείρει εκ νέου θέμα αξιοπιστίας της... βρετανικής κυβέρνησης, αφού μεταξύ των εγγράφων αυτών, σύμφωνα με τη «Μίρορ», υπήρχαν και έγγραφα που ανέφεραν ότι η επιτροπή που εξετάζει εάν υπήρχε ανάμειξη της χώρας στις μυστικές μεταφορές υπόπτων για τρομοκρατία, που είχε ενορχηστρώσει η CIA από τα πρώτα κιόλας χρόνια του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, δεν κατάφερε να μάθει τίποτα για πιθανή συμμετοχή της MI5 και της MI6.

Το πάρκο είναι ακριβώς δίπλα στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, και ο Λέτγουιν από τις 7 Σεπτεμβρίου το επισκέφθηκε τουλάχιστον 5 φορές πετώντας στα σκουπίδια πάνω από 100 σημαντικά απόρρητα έγγραφα που αφορούσαν θέματα τρομοκρατίας, εθνικής ασφάλειας και περιείχαν και προσωπικά στοιχεία εκλογέων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργικού Συμβουλίου, στον Λέτγουιν αρέσει να ασχολείται με την αλληλογραφία του και με την ατζέντα του υπουργείου του, ενώ βγαίνει βόλτα στο πάρκο πριν πάει στη δουλειά του. Μάλιστα, ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Λέτγουιν καμιά φορά πετάει και κυβερνητικά έγγραφα «που δεν περιέχουν ευαίσθητα στοιχεία» σε δημόσιους κάδους απορριμμάτων...

www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...