Δευτέρα, Οκτωβρίου 10

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΕΣ/ΚΗΣ "απο τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ"

Ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ.(όλα τά ποιό κάτω είχαν "μαντευεί" σέ άρθρα του απο τόν γιατρό τής πολιτικής στό socialinn).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον χειρισμό της υπόθεσης της ακύρωσης της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στο περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ. Επιμέρισε ευθύνες και στον κ.Βαρτζόπουλο πως θα έπρεπε να φροντίσει να υπάρχει συνάντηση και επί του τούτου του καταλόγισε ουσιαστικά αδυναμία. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες μίλησε ακόμη και για παραίτηση του... προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Ο κ.Ψωμιάδης φάνηκε να καλύπτεται από την αιτιολογία πως η επίσκεψη δεν έγινε καθώς ο κ.Σαμαράς είχε επικοινωνία με τον κ.Βενιζέλο για τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά στελεχών του στενού περιβάλλοντος του προέδρου του κόμματος και σημείωσε πως θα έπρεπε να χειριστούν την υπόθεση με τρόπο ώστε να μην μείνει και ο ίδιος εκτεθειμένος.

Ενοχλημένος εμφανίσθηκε και ο βουλευτής Θόδωρος Καράογλου καθώς όπως δήλωσε αν και είναι αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας δεν είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη του επικεφαλής του τομέα Εργασίας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου. Τόνισε μάλιστα πως δεν πρόκειται με αυτό το μοντέλο λειτουργίας του οργάνου να συμμετάσχει ξανά σε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Αιχμές άφησαν και οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Γιάννης Ιωαννίδης κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του ρόλου των βουλευτών. Εξακόντισαν βέλη κατά όσων κάνουν εκδηλώσεις θεσμικών οργάνων στην ουσία για να προωθήσουν υποψηφιότητες πολιτευτών.

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Μίλτος Τασούλης άφησε αιχμές κατά του κ.Βαρτζόπουλου λέγοντας πως επιχειρεί την απαξίωση των Νομαρχιακών Οργανώσεων.

Ασφαλείς πληροφορίες λένε πως η Λ.Συγγρού ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των συζητήσεων στη Διοικούσα Επιτροπή και τις βολές στον κ.Βαρτζόπουλο.

"μόνο απο τόν γιατρό της πολιτικής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...