Σάββατο, Οκτωβρίου 8

Οι 5 καλύτερες φάρσες γραφείου όλων των εποχών

Οι φάρσες δεν είναι κάτι που μόνο οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να κάνουν. Μια στο τόσο και εμείς οι ενήλικες θέλουμε να διασκεδάσουμε. Όταν πρόκειται για φάρσες, υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη που φαίνεται να τραβάνε την περισσότερη προσοχή: σχολικές φάρσες, φάρσες γάμου και μια από τις πιο δημοφιλής, οι φάρσες γραφείου. Αν η εταιρεία που εργάζεσαι δεν σε κάνει να υποφέρεις δουλεύοντας πίσω από απομονωμένους και αποπνικτικούς θαλάμους, πιθανών να έχεις κάνει και εσύ φάρσες στους συναδέλφους σου ή το αντίστροφο.

Αυτές οι φάρσες γραφείου είναι μερικές από τις καλύτερες που έχουμε δει και αν και υπήρχαν αρκετές άλλες που θέλαμε να περιλάβουμε, πιστεύουμε ότι αυτές οι 5 είναι περισσότερες από αρκετές (πρέπει να αφήσουμε χώρο να μοιραστείς και εσύ μερικές μαζί μας).

Ορίστε λοιπόν οι 5 καλύτερες φάρσες γραφείου.

Απολαύστε!

Ο διάδρομος που λείπει



Αυτή πρέπει να είναι μια από τις καλύτερες φάρσες όλων των εποχών. Αυτοί οι τύπο έχτισαν έναν τοίχο και μπλόκαραν τον διάδρομο που οδηγεί στα 11 επόμενα γραφεία. Ένα πράγμα που θα μπορούσε να την κάνει ακόμη καλύτερη είναι να είχαν καταγραφεί οι αντιδράσεις των υπαλλήλων και λιγότερη χρήση του “WTF?”. Εκτός από αυτό, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη φάρσα γραφείου που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν έχουμε καμία ιδέα γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος κοιτάει στο ταβάνι ωστόσο.

Μπάλες γκολφ



Μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να μπούμε στο αμάξι μας και να πάμε σπίτι. Ο τύπος που θα δείτε σε αυτό το βίντεο δεν είχε ιδέα για το τι είχαν σχεδιάσει οι συνάδελφοι του για αυτόν. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το τέλος της εργάσιμης μέρας του θα το θυμάται για την υπόλοιπη ζωή του.

Πηγαίνοντας το γραφείο στον δρόμο



Αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν φάρσα γραφείου, μιας και το μεγαλύτερο μέρος πραγματοποιείται σε άλλους ανθρώπους που περπατάνε στον δρόμο. Ωστόσο, μιας και το όλο θέμα είναι στημένο σε σκηνικό γραφείου, έπρεπε να την περιλάβουμε. Η φάρσα πρέπει να χρειάστηκε αρκετό χρόνο και προσεκτικό στήσιμο για να προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη.

Τρομάζοντας έναν συνεργάτη τόσο πολύ, ώστε να πέσει από την καρέκλα του



Η φάρσα που πρόκειται να δείτε, πιθανών σας την έχουν κάνει ή την έχετε κάνει και εσείς σε κάποιον άλλο. Θυμόμαστε αυτήν να έχει κατακλύσει το internet. Το μόνο που θέλει αυτή η κυρία, είναι να κερδίσει στο παιχνίδι και να εντυπωσιάσει τους συνεργάτες της. Δείτε πόσο καλά της την έφεραν αυτοί οι τύποι.

Συνέντευξη εργασίας



Όταν εμφανίζεται για μια συνέντευξη εργασίας, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Το παραμικρό λάθος μπορεί να σου στερήσει την θέση. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι ήξεραν ότι δεν πρόκειται να έπαιρναν την δουλειά μετά το άνοιγμα της πόρτας της τουαλέτας, ενώ κάποιος έκανε την ανάγκη του.

Αυτές είναι κάποιες από τις καλύτερες φάρσες γραφείου ανάμεσα στις χιλιάδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αν έχετε βρει κάποια που αξίζει να μοιραστείτε μαζί μας, μην διστάσετε να το κάνετε στα σχόλια.

Πηγή: dailyarticle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...