Τρίτη, Οκτωβρίου 25

Στις 20:30 τρία μνημεία-σύμβολα της Θεσσαλονίκης γίνονται... ροζ!

Στις 20:30 απόψε το βράδυ θα φωταγωγηθεί η πλατεία Αριστοτέλους με ροζ χρώμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας της "Ροζ Κορδέλας" που αφορά στην ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Οπως γράψαμε και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης στην οποία για πρώτη φορά μετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα φωταγωγηθούν με την τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων και με τη χρήση ειδικού φωτισμού και φίλτρων τα τρία μνημεία-σύμβολα της πόλης η Πλατεία... Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα.

Τα φώτα θα ανάψουν παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώς Γούλα

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2000 μέχρι σήμερα στη διάρκεια της «Εκστρατείας της Ροζ Κορδέλας» που διοργανώνεται από την Estee Lauder Companies με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη της συγκεκριμένης μορφής της νόσου, έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα σε όλο τον κόσμο, όπως η Πύλη του Βρανδεμβούργου στη Γερμανία, οι καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, η “Nan Pu Bridge” στην Κίνα, το “Empire State Building” στη Ν. Υόρκη και το “Museum of Fine Arts” στη Βοστώνη των ΗΠΑ κ.ά.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...