Δευτέρα, Οκτωβρίου 10

Ιωάννινα: Σε κώμα δυο 15χρονες από χρήση κοκαΐνης

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων δυο μαθήτριες γυμνασίου έπειτα από πάρτι με κοκαΐνη σε υπό κατάληψη σχολείο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι 15χρονες έκαναν υπερβολική χρήση κοκαΐνης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε πάρτι με χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων…

Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη τις τελευταίες τέσσερις ημέρες ενώ οι μαθητές που βρίσκονταν σε αυτό θέλησαν να «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα με ναρκωτικές ουσίες που θα έθεταν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή τους.

Διοργανωτές του πάρτι, ήταν δυο συμμαθητές των... κοριτσιών οι οποίοι φέρονται να είναι και οι κύριοι διακινητές των ναρκωτικών.

Οι δυο ανήλικες φαίνεται πως διασκέδαζαν όταν κάποια στιγμή λύγισαν λόγω της χρήσης ναρκωτικών και κατέρρευσαν.

Στην αρχή οι συμμαθητές τους δεν συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης, όταν όμως είδαν τις νεαρές να βγάζουν αφρούς από το στόμα τους πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Άμεσα όμως κινήθηκε και η Ασφάλεια η οποία κατάφερε και εντόπισε τουλάχιστον έξι άτομα ηλικίας από 15 έως 24 χρονών οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή, χρήση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Οι 15χρονες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...