Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11

Θεσσαλονίκη:Τέσσερα ευρώ το εισιτήριο στη ΔΕΘ - Ολο το πρόγραμμα των συναυλιών

Με εισιτήριο μειωμένο κατά 34%, (4 ευρώ αντί για 6) λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και με έντονο καινοτομικό χαρακτήρα και «αέρα»Σερβίας, ανοίγει στις 10 Σεπτεμβρίου η 76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ολο το πρόγραμμα των συναυλιών...

Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μήνα, σηματοδοτείται, επίσης, από αρνητικό ρεκόρ δεκαετιών, ως προς τη συμμετοχή φορέων του δημοσίου (μόλις 5%), αν και τις κενές θέσεις αναπληρώνει σε μεγάλο βαθμό η αυξημένη συμμετοχή των ιδιωτών εκθετών (671), παρά την κρίση.

Συνολικά, το σύνολο των άμεσων εκθετών της 76ης ΔΕΘ, Ελλήνων και ξένων, φτάνει τους 864, έναντι 679 πέρυσι, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, Πάρις Μαυρίδης.
Η μειωμένη συμμετοχή του δημοσίου, που -κατά τον κ.Μαυρίδη διαψεύδει όσους... χαρακτηρίζουν τη ΔΕΘ κρατικοδίαιτη- θεωρείται ότι είναι απότοκο της οικονομικής κρίσης. Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, μειωμένος κατά 25%-30% είναι φέτος ο προϋπολογισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΔΕΘ.

Είσοδος σε συναυλίες με… 4 ευρώ
Ως προς το μειωμένο εισιτήριο (4 ευρώ από 6 ευρώ πέρυσι), ο κ.Μαυρίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό είναι πλήρως ανταποδοτικό, αφού δίνει στους επισκέπτες της ΔΕΘ πρόσβαση όχι μόνο στα περίπτερα, αλλά και σε μεγάλες συναυλίες.

Ο κ.Μαυρίδης αναφέρθηκε επίσης στα 14 θεματικά αφιερώματα της φετινής διοργάνωσης και ιδίως στα τρία νέα: το Innovation & Ιnventions, όπου θα
παρουσιαστούν ρομπότ, ευρεσιτεχνίες και εφαρμοσμένη έρευνα, το Farma Fair, που θα αποτελεί την ουσία μία αγροτική φάρμα με ζώντα ζώα και μίνι παραγωγικές μονάδες, μέσα στη ΔΕΘ, αλλά και το Ε-gaming High Tech, στο περίπτερο 15, όπου θα γίνονται δοκιμές νέων ηλεκτρονικών παιχνιδιών της σεζόν 2011-2012 (πχ, Pro-Evolution Soccer 2012), καθώς και τουρνουά και διαγωνισμοί.
Την ίδια στιγμή, εκτεταμένο είναι το ενδιαφέρον για το αφιέρωμα στην ενέργεια (Energyland), στο οποίο μετέχουν 100 εκθέτες, ενώ στο εκθεσιακό σαλόνι για το παιδί θα μοιραστούν πάνω από 10.000 παιχνίδια!


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΛΙSSΕS & ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ
«ΜΙΑ POP ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΡΕΙ»



Τρία τραγούδια του συγκροτήματος «ΜELISSES» έχουν μπει μέσα στο τοπ 20 («Κρυφά», «Κινέζος», «Επικίνδυνα Φιλιά»).

Η συνεργασία με την Ηβη Αδάμου είναι εξαιρετική και το ολοκαίνουργιο τραγούδι, «Κράτα τα μάτια σου κλειστά», που ηχογραφούν μαζί, κάνει αμέσως μεγάλη επιτυχία. Επίσης στα μουσικά βραβεία VIDEO MUSIC MAD AWARDS το συγκρότημα έχει τρεις πολύ σημαντικές υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών, του «Συγκροτήματος της Χρονιάς» και του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς».

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ



Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα με τις ξεχωριστές στιγμές της καριέρας της αλλά και σε μια διαδρομή στις μεγάλες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ - MARAVEYAS ILEGAL

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), τραγουδοποιός και πολυοργανίστας που αναδεικνύει τους παραδοσιακούς ήχους της μεσογειακής Ευρώπης, ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά.

Η μουσική του Κωστή Μαραβέγια ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, jazz και bossa nova.

ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
Ο Πάνος Μουζουράκης, από τα πιο ελπιδοφόρα και πολύπλευρα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, δίνει σε κάθε του live εμφάνιση, όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν... Την ενέργεια, το πάθος, το ρυθμό... την τρέλα του!




Είναι αδύνατο να αντισταθείς στο αστείρευτο humor, στο κέφι, στη χαρά και στην αισιοδοξία της παρουσίας του πάνω στη σκηνή.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ



Μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει, αγαπημένα τραγούδια, αβίαστο χιούμορ, άφθονη σάτιρα στην πολιτική αλλά και στην καθημερινότητα, Όλα αυτά στην πιο αρμονική συνύπαρξη καλλιτεχνών και κοινού.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, τραγουδάει όπως μιλάει: με εκρήξεις, σκληρά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια και μοναδικές μελωδίες.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν χρειάζεται συστάσεις. Με το μοναδικό του τρόπο σατιρίζει τα μικρά και τα μεγάλα μας πάθη και αδυναμίες, τόσο σε πολιτικό όσο και κοινωνικό πεδίο, επικοινωνεί με το κοινό, παίζει μαζί του και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σταρόβα μας χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές με πολύ γέλιο και κέφι.Ο Άλκις Κωνσταντόπουλος, ο «άνθρωπος ορχήστρα», προσκαλεί το κοινό να μπει μαζί του στο μαγικό κύκλο των τραγουδιών, πιστός στην παλιά καλή συνταγή των εφηβικών μας χρόνων, και να τραγουδήσουν όλοι μαζί κοιτώντας τα αστέρια. Συμμετέχει η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε στη μελωδική και ιδιαίτερη φωνή της.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τραγουδούν:
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

Ο μεγάλος λαϊκός μας συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις κορυφαίες δημιουργίες του, που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα.

Με μία πορεία γνωστή σε όλους μας, ο συνθέτης των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και αυθεντικός συνεχιστής της παράδοσης του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, παρουσιάζει μία συναρπαστική μουσική παράσταση γεμάτη με τις ωραιότερες στιγμές της ελληνικής μουσικής.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα είναι εδώ με τους εξαίρετους μουσικούς του για να ζωντανέψει τη βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!
Και αυτή τη φορά ο Βασίλης πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει με όμορφες μελωδίες τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας.
Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Ωρα έναρξης συναυλιών 21:30
Χώρος: στο «τόξο», Πύλη της ΧΑΝΘ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 4,00€

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...