Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Οι 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θέλουν συγκυβέρνηση ή εκλογές!

«Βράζει» η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για Παπανδρέου και Βενιζέλο

Πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πιέζουν στην κατεύθυνση συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με ή χώρις... τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα, χθες μετά τον Γ.Αμοιρίδη ο οποίος σε συνέντευξή του θύμισε ότι στη... Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπονοώντας εκλογές, άλλου δύο κυβερνητικοί βουλευτές υιθέτησαν το συγκεκριμένο σενάριο. Συγκεκριμένα, χθες κατά... την διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι «πρέπει να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και σε διάστημα που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στη χώρα να διεξαχθούν εκλογές!».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας... «Θεωρώ επιβεβλημένη την ανάληψη πρωτοβουλίας εθνικής εμβέλειας εκ μέρους του Γιώργου Παπανδρέου. Πρωτοβουλία που να ανοίγει το δρόμο για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας την οποία θα στηρίζουν τουλάχιστον τα δυο κόμματα» είπε με νόημα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στην ομάδα αυτή φαίνεται να ανήκουν και οι Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Μίμης Ανδρουλάκης, που έκαναν την ίδια πρόταση πρόσφατα...

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...