Κυριακή, Αυγούστου 21

Zαγοράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ;

O Ζαγοράκης ίσως να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ καθώς από τον Σεπτέμβρη φέρεται να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Πιλάβιος θα αναλάβει πόστο στην UEFA.

Αρχίζει και ωριμάζει τελικά η σκέψη του Θοδωρή Ζαγοράκη για αποχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα και από την είσοδο των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη, και πολύ πιθανό είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας να αναλάβει τα... ηνία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα». Ο Ζαγοράκης, που είχε αφήσει την προεδρία για τρεις μήνες, με τον Ζήση Βρύζα να «τρέχει» τα θέματα της ομάδας, επέστρεψε τελικά προσωρινά, καθώς πλέον υπάρχουν οι νέοι επενδυτές.

Πλεόν ανοίγει ο δρόμος στον Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, διότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να αναλάβει από τον Νοέμβριο τη θέση του ανώτατου πειθαρχικού επιθεωρητή της UEFA. Πάντως σύμμαχοι θα υπάρξουν σε αυτό το σενάριο και μάλιστα θα είναι οι δύο «αιώνιοι», οι οποίοι και πέρσι είχαν προτείνει στον πρόεδρο του «δικεφάλου» την προεδρία της Super League, ενώ φυσικά υποστηριχτής είναι και ο τωρινός πρόεδρος της ομοσπονδίας.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...