Δευτέρα, Αυγούστου 22

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Σε πρωτοποριακό πάρκο με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στίβο εναέριων παιχνιδιών, πίστα αναρρίχησης, bungee Τραμπολίνο, skate Park και paintball μετατρέπεται το ανατολικό κομμάτι του πάρκου της ΧΑΝΘ (Γ΄ Σεπτεμβρίου- Λεωφ. Νίκης), στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία Cosmote.Να σημειωθεί ότι το έργο είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό του Δήμου και η συμφωνία έχει αποτέλεσμα να εξοικονομείται το σχετικό κονδύλιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την... Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών οι εργασίες ξεκίνησαν και γίνονται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε το έργο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν

Η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου, τόνισε ότι « η φυσιογνωμία του πάρκου δεν αλλοιώνεται, ενώ θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση του υπάρχοντος φωτισμού. Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις θα δώσουν τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας και θα λειτουργήσουν στελεχωμένες από γυμναστές του Δήμου κατάλληλα εκπαιδευμένους ».

thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...