Παρασκευή, Ιουλίου 8

Κουκλίστικη Σύμη

Ένα νησί σαν καρτ ποστάλ, που θυμίσει την Ύδρα στο πιο πλουσιοπάροχο, με χορταστικό υπερθέαμα, εκπληκτική, ανέγγιχτη νεοκλασική αρχιτεκτονική και υπέροχα τιρκουάζ, τροπικά νερά.







Λόγοι για να πάτε:

Η Σύμη είναι για το κλασικό weekend του κάθε Ροδίτη. Τα ταχύπλοα ξεκινούν κάθε πρωί είτε από το Μανδράκι είτε από το Φαληράκι, αλλά θα ήταν κρίμα να χάσεις μια διανυκτέρευση στο νησί, καθώς και το μπάνιο στον Αϊ Γιώργη. Η επιστροφή στο λιμάνι της Ρόδου, την ώρα ακριβώς που πέφτει ο ήλιος, είναι μια κόκκινη ποίηση. Πληροφορίες: Ναυτική Εταρεία Αιγαίου, τηλ. 22410 74235-6.

Αν μισείτε τις μετακινήσεις, εδώ θα σας χρειαστούν μόνο τα πόδια σας. Τα καραβάκια κάνουν την υπόλοιπη δουλειά. Αν είστε τυχερή στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Δυσάλωνα, με τον θεόρατο βράχο ύψους 230 μέτρων που τη σκεπάζει, θα δείτε και διοργάνωση για ΒΑSΕ jumping δηλαδή για ελεύθερη πτώση από σταθερό σημείο.


Κανένα άλλο ελληνικό νησί δεν συνδυάζει το ιταλικό chic με την εντελώς απείραχτη νεοκλασική γοητεία των πολύχρωμων παλιών αρχοντικών. Αν είσαι και ερωτευμένος, δεν υπάρχει πιο παραδείσιος προορισμός.

Να επισκεφτείτε οπωσδήποτε το μπαρ “Τσατί” στην άκρη του λιμανιού για υπέροχα απογευματινά κοκτέιλ.


jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...