Παρασκευή, Ιουλίου 22

Τα μυστικά της πτήσης

Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Συμβουλές και προϊόντα για να πείτε αντίο στην κούραση...
και να δείξετε λαμπερή και ανανεωμένη.

Ακόμη και οι πιό σύντομες διαδρομές με το αεροπλάνο μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε -και να δείχνετε- πρησμένη και ταλαιπωρημένη.

Τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας στην καμπίνα, μπορούν να στεγνώσουν τη μύτη, το δέρμα, το λαιμό και τα μάτια σας, ενώ η βαρύτητα και η πίεση που ασκείται στα αιμοφόρα αγγεία των ποδιών μπορούν να τους δημιουργήσουν πρήξιμο.

Για να καταπολεμήσετε όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα, φροντίστε να έχετε πάντοτε μαζί σας...
μια ενυδατική κρέμα (αν δεν έχετε μικρό μεγεθος, γεμίστε ένα βαζάκι ή μπουκάλι των 100 ml -θυμηθείτε τους κανονισμούς ασφάλειας) για να απλώνετε στο πρόσωπο και τα χέρια κατά τη διάρκεια της πτήσης, φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό, αποφύγετε το αλκοόλ και τον καφέ και κινηθείτε για λίγο κάθε μία ώρα: είτε σηκωθείτε και περπατήστε στο διάδρομο είτε στριφογυρίστε τα πόδια σας με τη φορά των δεικτών του ρολογιού και αντίθετα ενώ είσαστε καθισμένες.


Τα απαραίτητα:
Leg Lifts της Origins Μια δροσιστική λοσιόν που απομακρύνει το πρήξιμο των ποδιών για να τα αισθάνεστε ανάλαφρα. Απλώστε την πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Paw Paw & Honey Balm της Suvana Διατηρεί τα χείλη και τα σημεία του προσώπου που στεγνώνουν, ενυδατωμένα και απαλά. Στο Beingcontent.com

Relaxing Hand Balm της L’Occitane Ανάλαφρη και μη-λιπαρή κρέμα για τα χέρια, εμπλουτισμένη με shea butter και αιθέρια έλαια λεβάντας, γερανιού και tea tree, που δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό θρέψης και χαλάρωσης. Spa για τα χέρια σας.

Holiday in Greece Kit του Korres Ένας συνδυασμός προϊόντων για το σώμα και τα μαλλιά σε μίνι συσκευασίες (ιδανικές για να τις έχετε μαζί σας) και με παραδοσιακά ελληνικά αρώματα. Περιέχει σαμπουάν, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος σε μπουκαλάκια των 50 ml.

fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...