Παρασκευή, Ιουλίου 22

Θεσσαλονίκη: "Δημοτικοί σύμβουλοι ξηλωθείτε ! Χρωστάμε !"

Όλα τα μέλη της παράταξης "Πρωτοβουλία" του Γιάννη Μπουτάρη, έλαβαν την παρακάτω επιστολή με την οποία ζητείται ο ..οβολός τους, προκειμένου να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις της παράταξης από τις προεκλογικές δαπάνες:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


πέρασαν ήδη αρκετοί μήνες από τότε που το πολύχρωμο και ενωτικό ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», με τη στήριξη ευρύτατου φάσματος κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πόλης, έδωσε και κέρδισε τη δύσκολη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Και, παρόλο που η προεκλογική μας καμπάνια διεξήχθη με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία σε σύγκριση με τις αυξημένες ανάγκες αλλά και με τον πακτωλό χρημάτων άλλων συνδυασμών, εντούτοις, σήμερα υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξης των 30.000 Ε, το οποίο δεν μπορέσαμε να...
καλύψουμε και το οφείλουμε σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών προς την «Πρωτοβουλία» (συνάπτεται πλήρης κατάλογος στοιχείων και παραστατικών, τα οποία έχουν δηλωθεί νομίμως και αναρτήθηκαν ως εκλογικές δαπάνες στο διαδίκτυο-Διαφάνεια: http://ekloges.ypes.gr/diafaneia/index.html ).

Ενόψει αυτής της κατάστασης, και επειδή ένα μεγάλο μέρος των οφειλών είναι άμεσα απαιτητές, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κίνησης πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σ’ εσάς που απαρτίσατε το ψηφοδέλτιό μας και συμμετείχατε στη νικηφόρα πορεία μας και να σας ζητήσει να συμβάλετε στην αντιμετώπιση και αυτού του θέματος.

Έχουμε πλήρη γνώση των μεγάλων δυσκολιών της περιόδου. Συγχρόνως, όμως, θεωρούμε ότι οι άνθρωποι της «Πρωτοβουλίας» έχουν αυξημένη αίσθηση συλλογικής ευθύνης και αξιοπρέπειας. Έτσι, λοιπόν, καταρτίσαμε μια λίστα, στην οποία γίνεται –δίκαια κατά τη γνώμη μας- κατανομή της ελάχιστης συνεισφοράς μας στην προσπάθεια κάλυψης τουλάχιστον των οφειλών που δεν επιδέχονται αναβολής. Φυσικά, όποιος/α μπορεί να διαθέσει μεγαλύτερο ποσό, αυτό είναι καλοδεχούμενο:

Α) Δήμαρχος(): 1.000 Ε

Β) Αντιδήμαρχοι + πρόεδρος ΔΣ: 8 Χ 350 = 2.800 Ε

Γ) Δημοτικοί Σύμβουλοι 21 Χ 250 = 5.250 Ε

Δ) Πρόεδροι Κοινοτήτων 6 Χ 200 = 1.200 Ε

Ε) Κοινοτικοί Σύμβουλοι 42 Χ 150 = 6.300 Ε

Στ) Λοιποί υποψήφιοι 77 Χ 100 = 7.700 Ε

-----------------------------------------------------------------------------------

Σύνολο: 24.250 Ε

() Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος έχει καταβάλει ήδη εξ ίδίων ένα ποσό που εγγίζει τις 50.000 Ε.

Για τα ποσά που υπολείπονται, η κάλυψή τους θα επιχειρηθεί με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (συνεστίαση, party κ.ά.) το φθινόπωρο.

Η συνεισφορά είναι προαιρετική. Γνωρίζετε, όμως, ότι η «Πρωτοβουλία» δεν διαθέτει «μυστικά κονδύλια» ή κάποιαν άλλη -πέραν των ανθρώπων της- πηγή άντλησης πόρων, που θα μπορούσε να καλύψει τις οφειλές ώστε να μην εκτεθεί η παράταξη, την οποία όλοι υπηρετούμε.

Οδηγίες για τους τρόπους καταβολής της συνεισφοράς:

1. Κατάθεση στον τραπεζικό λογ/σμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό στην ALPHA BANK υπό τα στοιχεία Φ................. με αριθμό λογ/σμού 474 00 23100.......

και ΙΒΑΝ: GR91 0140 4740 4740 0231 ..........
2. Καταβολή στο γραφείο της παράταξης της «Πρωτοβουλίας» (ισόγειο κτηρίου Ε του δημαρχείου, αριθ. Γραφείου 22) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (τηλ. 2310 ....).

3. Για κάθε καταβολή θα εκδίδεται απόδειξη από την «Πρωτοβουλία» και η διαχείριση των κατατιθέμενων ποσών θα ασκείται με πλήρη έλεγχο, διαφάνεια και ενημέρωση, υπό την ευθύνη του Συμβουλίου της Κίνησης.

4. Η κατάθεση στον τραπεζικό λογ/σμό μπορεί να γίνεται από τη Δευτέρα 4/7/11.

Το ίδιο ισχύει και για το γραφείο της παράταξης.

5. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία: Νίκος .....
Με εκτίμηση

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κίνησης

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...