Τρίτη, Ιουλίου 12

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με 9 ευρώ!

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με το τρένο και μόνο με εννιά ευρώ. Ο ΟΣΕ εντάσσει φθηνά δρομολόγια στο πρόγραμμά του και εντός του Ιουλίου θα βγάλει στον "αέρα" τα πακέτα των φθηνών εισιτηρίων στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία", η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ανακοινώσει τα πακέτα των φθηνών εισιτηρίων στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, η οποία, ήδη, εμφανίζει εξαιρετικές επιδόσεις, ως αποτέλεσμα της μεταβολής των δρομολογίων.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει θέσει ως στόχο την έκδοση 10.000 εισιτηρίων κάθε μήνα, που θα κοστίζουν9 ευρώ το κάθε ένα, 15.000 εισιτηρίων με τιμή 19 ευρώ το καθένα και 20.000 εισιτηρίων με 29 ευρώ το ένα, τα οποία θα επιδιωχθεί να παρέχονται για τα δρομολόγια εκείνα που σήμερα παρουσιάζουν χαμηλότερη πληρότητα, ώστε να βοηθηθούν να αυξήσουν την κίνησή τους.
Την προηγούμενη Παρασκευή καταγράφηκε...
ρεκόρ κίνησης στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα με 6.800 επιβάτες, ενώ ο μέσος όρος στη γραμμή ήταν, έως τώρα, στα περίπου 3.200 άτομα.
Για τη νέα πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγινε και σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, του βουλευτή Σπύρου Βούγια και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Οπως ανακοινώθηκε μετά τη σύσκεψη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανάλαβε να προβεί σε κατάθεση ενός αναθεωρημένου επιχειρησιακού σχεδίου, το οποίο θα τεκμηριώνει τη βιωσιμότητα της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Φλώρινας, η οποία έχει διακοπεί από πέρυσι.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...