Πέμπτη, Ιουλίου 21

Περισσότερους από 1300 γερμανόφωνους τουρίστες έφερε το Αida Aura!

Όχι δέκα, όχι είκοσι, αλλά 1.376 τουρίστες, στην πλειοψηφία τους μάλιστα Γερμανοί, κατέφθασαν στις εφτά το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου "Aida Aura", έχοντας στη διάθεσή τους έως τις έξι το απόγευμα να συρρέουν στην αγορά και τα αξιοθέατα της πόλης!..

Το «Αida Aura», με μήκος μεγαλύτερο δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, διαθέτει 12 καταστρώματα και έξι ανελκυστήρες! Κατέπλευσε στη Θεσσαλονίκη με πλήρωμα 392 ατόμων και μεταφέρει κατά κύριο λόγο Γερμανούς τουρίστες (1.281), αλλά και Αυστριακούς (45), Ελβετούς (34), καθώς κι άλλες εθνικότητες.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη από τη Βάρνα της Βουλγαρίας, και το απόγευμα πρόκειται ν’ αναχωρήσει για τη Σάμο. Κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες του...
κρουαζιερόπλοιου θα πραγματοποιήσουν με 11 λεωφορεία οργανωμένες περιηγήσεις στα βασικά αξιοθέατα της πόλης (Λευκός Πύργος, Άνω Πόλη κτλ), ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και ελεύθερο χρόνο για την επίσκεψή τους στα καφέ, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...