Παρασκευή, Μαΐου 20

ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ Α'

Ισχυρίζονται ότι είναι ήδη χρισμένοι από τον Σαμαρά.
Συναντούμαι συχνά τον Πανοζάχο, οικονομολόγο, πρ. Περιφερ. Ηπείρου και συντονιστή της Ν.Δ. στην Κεντρ. Μακεδονία. Επάνδρωσε και πολιτικό γραφείο στην Ι. Δραγούμη. Ποντάρει στους συναδέλφους του αλλά και στον πηρύνα των Καραμανλικών της πόλης.  Εθεάθη την Τετάρτη στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων, στο γραφείο της Αντ. Πολιτισμού Μ. Αποστολίδου ΄στο γενικότερο κλίμα επαφών του. 
Γραφείο άνοιξε και ο πρ. Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος που δείχνει ότι δεν επιθυμεί να αποστρατευτεί από τα κοινά, αν και ακόμη υπάρχει ο σκόπελος της ανάμιξης του στην ποινική διαδικασία για την γνωστή υπόθεση του σκανδάλου στο Δήμο. Με συνεντεύξεις τύπου και αρθρογραφία προσπαθεί να παραμείνει στο προσκήνιο. Πάντως τελεταία είναι πολύ φιλικός με στελέχη που παλιά περιμέναν έναν χρόνο να τον συναντήσουν...
Κινητικότατος είναι και ο Σιμόπουλος Γρ. Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ., τον οποίο οι συνεργάτες του γραφείου του τον παρουσιάζουν ως άνθρωπο του προέδρου. Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ήταν να παραστεί ο Σαμαράς αλλά μετά από παρεμβάσεις των άλλων δελφίνων ήρθε μόνο η Κεφαλογιάννη, που αν και άκρως γοητευτική δεν είχε την γοητεία του αρχηγού.
Τέλος σε συζητήσεις μεταξύ φίλων ο Δ. Γαρούφας πρώην Πρόεδρος του Δικηγορ. Συλλόγου, δείχνει διατεθιμένος να εισέλθει στον πολιτικό στίβο. Μάλιστα εντέχνως προβάλλει την φιλία του με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, μυστικοσύμβουλο του Σαμαρά.
Ο μεγάλος πονοκέφαλος όμως του Βαρτζόπουλου είναι οι γυναίκες που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...