Πέμπτη, Δεκεμβρίου 1

Διαβάστε που θα γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώσεις και πορείες

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη. Διαβάστε για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες που θα πραγματοποιηθούν σε λίγη ώρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης…

Ο "χορός" των κινητοποιήσεων αρχίζει αυτή την ώρα, καθώς λιμενεργάτες άρχισαν ήδη να συγκεντρώνονται στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού, με σκοπό να κάνουν πορεία προς το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί κεντρική απεργιακή συγκέντρωση, που καλούν το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ.

Στην Καμάρα, στις 10.00, θα συγκεντρωθούν μέλη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της πόλης, που θα κατευθυνθούν με... πορεία προς το Εργατικό Κέντρο.

Στις 10.00, επίσης, θα συγκεντρωθούν στις 12όροφες στην οδό Λαγκαδά, Αγανακτισμένοι από τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη, προκειμένου και αυτοί με πορεία να κατευθυνθούν προς το Εργατικό Κέντρο.

Στις 10.30 καλεί σε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου το ΠΑΜΕ, ενώ την ίδια ώρα καλεί σε συγκέντρωση στο άγαλμα του Λαμπράκη η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης.

Μετά τις 11.00 αναμένεται να ισχύσουν έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της πόλης, καθώς θα ξεκινήσουν οι πορείες των απεργών.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...