Σάββατο, Νοεμβρίου 5

Tα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2011

Δημοσιεύθηκε η λίστα με τα 50 καλύτερα bar του κόσμου. Αυτό το έτος, στη Νέα Υόρκη το Speakeasy PDT (Please Don’t Tell) πήρε την πρώτη θέση, με τα Λονδρέζικα μπαρ ξενοδοχείων το The Connaught και το Artesian στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Επιστροφή στην
Νέα Υόρκη για τον αριθμό 4 με το Death & Co Μια πλήρη λίστα των Top 50 μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ψηφοφορία διεξήχθη από τον συντάκτη του World’s 50 Best Bars, Lucy Britner και τον συγγραφέα ποτών Camper English από τις ΗΠΑ. Το ζευγάρι συνέλεξε περίπου ...100 επαγγελματίες bar συμπεριλαμβανομένων των Salvatore Calabrese του Playboy Club, τον βασιλιά των Cocktail Dale DeGroff, David Wondrich του Esquire ΗΠΑ και τον χαράκτη πάγου Hidetsugu Ueno. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που τα κορυφαία ονόματα του κλάδου βρέθηκαν μαζί για να ψηφίσουν το αγαπημένο τους μπαρ - καθιστώντας την πιο αξιόπιστη λίστα μέχρι σήμερα.

Αυτές οι ψήφοι συνδυάστηκαν με τις ψήφους από 100 μπαρ σε ολόκληρο τον κόσμο όπου έγινε η έρευνα ή εμφανίζονταν στη λίστα του 2010. Οι ψήφοι που συγκεντρώθηκαν από κάθε ήπειρο και τα μπαρ σε 16 χώρες, έφτιαξαν το top 50.

Η λίστα φαίνεται να αποτίει φόρο τιμής στο Speakeasy, το οποίο γνωρίζοντας πώς να δημιουργήσει τα κλασσικά, ξεθάβει παλιές συνταγές και αναδημιουργεί ξεχασμένα συστατικά.

Ο πλούτος της διαφορετικότητας και τεχνογνωσίας στο χώρο των μπαρ κάνει αυτή μια από τις πιο συναρπαστικές λίστες σήμερα. "


World's 50 Best Bars 2011

1. PDT, New York

2 Connaught, London

3 Artesian, London

4 Death & Co, New York

5 Milk & Honey, London

6 American Bar at the Savoy, London

7 69 Colebrooke Row, London

8 Drink, Boston US

9 Harry’s New York Bar, Paris

10 Black Pearl, Melbourne, Australia

11 Pegu Club, NY

12 Dry Martini Bar, Barcelona

13 Eau De Vie, Sydney

14 Bramble, Edinburgh

15 Employees Only, New York

16 La Capilla Bar, Mexico

17 Merchant Hotel, Belfast

18 Nightjar, London

19 Smuggler’s Cove, San Francisco

20 Buddha Bar, Paris

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...