Τρίτη, Νοεμβρίου 1

ΠΑΟΚ: Noκ άουτ Κοντρέρας, Ιβιτς, ταξιδεύει ο Λίνο στην Ιρλανδία

Xωρίς τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του, Πάμπλο Κοντρέρας (τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό), τον Βλάνταν Ιβιτς που δεν είναι απολύτως έτοιμος και τους... μόνιμους απόντες Αθανασιάδη, Τσουκαλά ταξιδεύει αύριο στην Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ για τη μεθαυριανή αναμέτρηση εναντίον των πρωταθλητών Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League (αήττητος ως τώρα ο Δικέφαλος με δύο ισοπαλίες εναντίον Τότεναμ και Ρουμπίν Καζάν και μία νίκη επί των Ιρλανδών στην Τούμπα). Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λίνο, ο οποίος απουσίασε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Κίτσιου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σταφυλίδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν και οι Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Γιάννου, Κατσικάς οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί μίλησαν προς τους παίκτες σε ήπιους τόνους ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να χαθεί το πνεύμα νικητή που έχει ο ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...