Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Kim Kardashian: Eβαλε τέλος στο χλιδάτο γάμο της μετά από... 72 μέρες!!

Αίτηση διαζυγίου λόγω… ασυμβίβαστων διαφορών υπέβαλε η Kim Kardashian μετά από 72 ημέρες έγγαμου βίου δικαιώνοντας τις «κακές γλώσσες» που έλεγαν ότι ο έγγαμος βίος δεν ταιριάζει στη γνωστή τηλεπερσόνα. Ο χλιδάτος γάμος της 31χρονης Kim με τον καλαθοσφαιριστή του NBA, Kris Humphries, έγινε στις 20 Αυγούστου στο Montecito της Καλιφόρνια, με την ίδια να δηλώνει τότε «απόλυτα ευτυχισμένη.» Η Kim, που έχει ήδη προσλάβει τη γνωστή δικηγόρο των διασημοτήτων Laura Wasser, σε ανακοίνωσή της δηλώνει: «Ύστερα από προσεκτική σκέψη, αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στον γάμο μου. Ελπίζω όλοι να καταλάβουν ότι δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Πίστευα ότι ο γάμος μας θα αντέξει για πάντα. Υπάρχουν... αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ μας. Παραμένουμε πάντως φίλοι.».


Η Kim χθες στο αεροδρόμιο του Los Angeles χωρίς τη βέρα της!

Όσο για το γαμπρό το έμαθε… τελευταίος! Ο Chris Humphries συντετριμμένος από την εξέλιξη δήλωσε: «Αγαπώ τη γυναίκα μου και είμαι συντετριμμένος από τη στιγμή που έμαθα ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Θέλω πολύ να παλέψω για τον γάμο μας».


Τα έσοδα του «παραμυθένιου» γάμου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, από τα συμβόλαια για συνεντεύξεις, τηλεοπτική κάλυψη και φωτογραφήσεις του γάμου τους ανέρχονται στα 18 εκατ. δολάρια. Και επειδή η Kim Kardashian προνόησε ακολουθώντας το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά…» υπέγραψε με τον Kris προγαμιαίο συμβόλαιο για να έχει καλυμμένα τα νώτα της! Σύμφωνα με το «Us Weekly», τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα χωριστούν σύμφωνα με την προγαμιαία συμφωνία τους. Εκτός από την αποκτηθείσα περιουσία της Kim προ του γάμου, που είναι φυσικά δική της και προστατεύεται, θα κρατήσει επίσης τα πάντα που κέρδισε κατά τη σύντομη ένωσή τους.


Το ζευγάρι στις 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη!

Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι από χθες το διαζύγιο – express της Kim έγινε αντικείμενο σχολιασμού και σκληρής σάτιρας στο διαδίκτυο. Οι «fans» της τηλεπερσόνας δημιούργησαν τη σελίδα «Things Longer Than Kims Marriage» στην οποία έγραφαν πράγματα που διαρκούν περισσότερο από τον γάμο της!

απο τον Αγγελιοφόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...