Σάββατο, Νοεμβρίου 5

Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη - Πως την πυροβόλησε ο Αγγλούπας

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παρέμεινε όλη τη νύχτα στο ΙΒ Αστυνομικό Τμήμα Φαλήρου και σήμερα οδηγείται στον στον Ανακριτή με την κατηγορία περί επικίνδυνης σωματικής βλαβης.

Δηλαδή σε βαθμό πλημμέληματος γιατί στις καταθέσεις τους τόσο η Όλγα Φαρμάκη αλλά και ο κατηγορούμενος είπαν ότι ο Αγγλούπας (κάτι λεβέντες με πιστόλια στο φαρ ουεστ να τους χαρούμε) όντως βρέθηκε στο σπίτι όπου και συγκατοικούν οι αδερφές Φαρμάκη, έβγαλε το μπουφάν και αφήνωντάς το απότομα κάτω το όπλο που... κατείχε νόμιμα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρεί την Γωγώ στο εσωτερικό μέρος του ισχύου της. Λέγεται όμως ότι η σφαίρα ήταν πολεμική, από αυτές που πέρα από την διάτρηση διασπώνται όταν βρουν αντίσταση για να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα τα θραύσματα πλήξουν ζωτικά όργανα της κοπέλας. Γι αυτό τον λόγο οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για ακατάσχετη αιμοραγία. Κάτι που τελικώς οι γιατροί αντιμετώπισαν.

Αυτό που μένει είναι η Γωγώ να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ο οργανισμός της ν΄αντιδράσει και να καταφέρει να μπεί στο χειρουργείο της Δευτέρας. Σε αυτό οι γιατροί θα αποπειραθούν να αφαιρέσουν το βλήμα απο την σπονδυλική της στήλη. Μέσα στον πόνο τους οι γονείς ζητούν βοήθεια απο φίλους καθώς το κορίτσι τους έχει την πιό σπάνια ομάδα αίματος. 0 ρέζους αρνητικό. Η 26χρονη αδερφή της Όλγας Φαρμάκη δούλευε σε καφετέρια στην Γλυφάδα μέχρι χθές για να συμπληρώσει τα χρήματα για το εισητήριο για την Αμερική, όπου σκόπευε να ξεκινήσει σπουδές υποκριτικής.

Το απόγευμα εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ο πατέρας του Αλέξη, Νίκος Αγγλούπας. Ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους έχει βρεί. Η πίεση είναι τόσο μεγάλη που χάνει τις αισθήσεις του. Αμέσως οι γιατροί τον μεταφέρουν στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου και τον επαναφέρουν με ηλεκτροσόκ. Σημαντική λεπτομέρεια; Ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει επι πολλά χρόνια, σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες και μέσα στην αγωνία τους, φίλοι της Όλγας Φαρμάκη διαπληκτίζονται στους διαδρόμους του νοσοκομείου με τυχάρπαστους αναίσθητους τύπους που σηκώνουν τα κινητά χωρίς ίχνος σεβασμού για να φωτογραφίσουν το μοντέλο.

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...