Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΔΕΗ

ΚΑΤΑ

Της Ανώνυμης Εταιρίας που εδρεύει στην Αθήνα, και έχει υποκαταστημα στη Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ», νομίμως εκπροσωπούμενης.

Οι δημότες μας ανήκοντας στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε οικονομικά καταδυναστευόμενες, από την οικονομική κρίση και τα άκριτα και άστοχα οικονομικά μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης, ομάδες εργαζομένων, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην καταβολή του ανωτέρω τέλους και βρίσκονται άμεσα αντιμέτωποι με το φάσμα της άμεσης και βίαιης εξαθλίωσης.

Ο Δήμος μας αναλογιζόμενος την αγωνία και την απελπισία του μεγίστου μέρους των δημοτών του, έχοντας ως μοναδική του προτεραιότητα την... προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων των πολιτών, προστατεύοντας τους ως οργανωμένο κοινωνικό σύνολο, αλλά παρέχοντας εξατομικευμένη αρωγή προς τους ασθενέστερους εξ αυτών, αναλαμβάνει δραστικό διαμεσολαβητικό ρόλο για την αντιμετώπιση και διαχείριση της δικαιολογημένης κοινωνικής αντίδρασης απέναντι στην βίαιη εκτέλεση των εξαναγκαστικών και κοινωνικά ανάλγητων μέτρων είσπραξης του ανωτέρω τέλους.

Επειδή η νομική μας υπηρεσία εντός των προσεχών ημερών θα προβεί κατ’ εντολή μας, σε κατάθεση αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ για την ακύρωση των προαναφερόμενων διατάξεων για την επιβολή του άδικου και αντισυνταγματικού τέλους.

Ήδη ο Δήμος μας θα παρέχει νομική κάλυψη στους πολίτες υπό την μορφή χορήγησης δωρεάν υποδειγμάτων προσφύγων και αιτήσεων αναστολών κατά του ειδικού τέλους

Επειδή ήδη εκκρεμούν στο ΣτΕ αιτήσεις ακυρώσεως κατά των ανωτέρω διατάξεων επιβολής και είσπραξης του έκτακτου τέλους ως αντικείμενων στο Ελληνικό Σύνταγμα, από επιστημονικούς συλλόγους (ΔΣΘ και ΔΣΑ) με ημερομηνία συζητήσεως την 4/12/2011.

Επειδή η εταιρία σας παρανόμως και καταχρηστικώς χρησιμοποιείται για είσπραξη κρατικών φόρων

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Σας καλούμε


Να μην προβείτε σε διακοπή ηλεκτροδοτήσεως στους δημότες μας που για λόγους αντικειμενικής οικονομικής αδυναμίας αδυνατούν να καταβάλουν το αντισυνταγματικό ειδικό έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών έως ότου αποφανθεί το Ανώτατο Ακυρωτικό Διοικητικό Δικαστήριο του Κράτους (ΣτΕ) περί της συνταγματικότητα ή μη της επίδικης διάταξης επιβολής του.

Σας θυμίζουμε ότι η προστασία του Συντάγματος και η αποχή από ενέργειες που παραβιάζουν της ουσιώδεις αρχές αυτού αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Αρμόδιο όργανο του Δήμου ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ να επιδώσει την παρούσα σε αυτόν που αυτή απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις έννομες συνέπειες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...