Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

Οι εκλογές πάνε τον Ιούνιο και βλέπουμε...

Στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι η θητεία της μεταβατικής κυβέρνησης θα παραταθεί!

Εξασθενεί μέρα με την ημέρα το ενδεχόμενο των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, κάτι που έχει προκαλέσει συναγερμό στη Συγγρού. Γι' αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή σε όλα τα στελέχη του να υπερθεματίζουν σε κάθε δημόσια παρέμβασή τους περί συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για... εκλογές σε τρείς μήνες!

Πάντως, την παράταση της θητείας της κυβέρνησης συνεργασίας έχουν αρχίσει να στηρίζουν τόσο σε κατιδίαν συζητήσεις τους, όσο και δημοσίως βουλευτές της ΝΔ, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου και του Πέτρου Ευθυμίου, που επαναλαμβάνουν ότι εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο της κυβέρνησης.

Την φημολογία αυτή ενισχύει και η απουσία συγκεκριμένης αναφοράς στις 19 Φεβρουαρίου, απο τον Λουκά Παπαδήμο. Σημειώνεται ότι στις αρχές του 2012 θα ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI), που αναμένεται κρατήσει μέχρι τέλη Μαρτίου! Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι εκλογές φαίνεται να μεταφέρονται για το καλοκαίρι, ή το αργότερο για τις αρχές του 2013!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...