Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για τις εκλογές του ΕΕΘ

Του υποψήφιους και τις θέσεις της παρουσίασε η παράταξη που διεκδικεί την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΚΟΝΔΡΑΝΗ
Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Χρήστο Βασιλάκο που είναι υποψήφιος για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις 26,27 & 28 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συγκέντρωση την Τετάρτη 9/11, για να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι και οι θέσεις της παράταξης. Η παράταξη «δεν υποστηρίζει, ούτε υποστηρίζεται από κανένα κόμμα» και οι υποψήφιοι είναι «ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί». Ο κ. Χρήστος Βασιλάκος δήλωσε στον «Τ.Θ.» πως δεν έχουν καμία στήριξη και καμία εξουσιοδότηση από κανένα κόμμα». Επίσης οι υποψήφιοι της παράταξης σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νέοι άνθρωποι «καινούργια μυαλά, που δεν έχουν... πάρει μέρος σε εκλογές σαν υποψήφιοι άλλη φορά. Έχουν να πουν κάτι νέο και να προσθέσουν κάτι καινούργιο».

«Επαγγελματικό βάρος και όχι πολιτικό»
Ο συνδυασμός αριθμεί 36 υποψηφίους και ανάμεσα τους και ο πρόεδρος των καταστημάτων ψιλικών-καπνοπωλών & ενοικιαστών περιπτέρων Μακεδονίας Κώστας Ιακώβου, ο οποίος μιλώντας στο «Τ.Θ.» πρόσθεσε: «Προσπαθούμε τα περίπτερα και τα ψιλικά να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα μέσα στο επιμελητήριο. Έξι μέλη από τον σύλλογο μας, συμμετέχουν στην παράταξη».
Ο Σωκράτης Ακριτίδης υποψήφιος της παράταξης, επίσης μίλησε στον «Τ.Θ.» αναφέροντας ότι η παράταξη έχει επαγγελματικό βάρος και όχι πολιτικό. «Με νέες ιδέες, διάθεση και όρεξη μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάτι μπορούμε να ελπίζουμε, ότι κάτι μπορεί να γίνει, σύμφωνα και με το νόμο των πιθανοτήτων. Δεν έχουμε αγανάκτηση αλλά διάθεση. Δεν λειτουργούμε ως αγανακτισμένοι αλλά σαν συνειδητοποιημένοι επαγγελματίες», κατέληξε.

«Πρέπει να περνάμε και στη δράση»
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασιλάκος θέλησε να τονίσει προς όλους τους επαγγελματίες, να μην απαξιώσουν τον θεσμό και τους υποψηφίους «γιατί έχουν και αυτοί συμφέρον από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Δεν μπορούμε μόνο να έχουμε παράπονα αλλά να περνάμε και στη δράση. Το λευκό ενισχύει αυτή την άποψη. Βοηθάς στην ουσία, αυτό που δεν θέλεις».
Όσον αφορά τον στόχο της παράταξης ο κ. Ιακώβου δήλωσε πως το επιμελητήριο σαν ζωντανός οργανισμός πρέπει να αντιλαμβάνεται τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν «και να λειτουργεί σωστά για τα μέλη του. Τα μέλη από τη μεριά τους, πρέπει να έχουν άμεση πληροφόρηση για το είναι το επιμελητήριο και τι μπορεί να τους προσφέρει. Δεν είναι ένα όργανο μόνο για να μαζεύει ψήφους, πρέπει να έχει αμφίδρομη σχέση με τα μέλη του» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...