Πέμπτη, Νοεμβρίου 3

Εκτάκτως στην Αθήνα ο Βαρτζόπουλος...

- Μύρισαν εκλογές στη ΝΔ Θεσσαλονίκης.
- Το κλίμα φέρνει στις οργανώσεις του κόμματος παλιά στελέχη


Για να δει θέματα εκλογικών συνδυασμών (και μάλιστα εκτάκτως) βρέθηκε χθες στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκε εσπευσμένα από τον Αντώνη Σαμαρά για να συμμετάσχει σε συσκέψεις στη Συγγρού με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Κώστα Μπούρα με αντικείμενο την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος σε Μακεδονία και Θράκη.

Οι συσκέψεις έγιναν στα γραφεία του κόμματος πριν και μετά την ομιλία Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αυτό που μετέφερε ο κ. Βαρτζόπουλος είναι ότι γενικώς δεν υπάρχουν προβλήματα για την κατάρτιση των... ψηφοδελτίων ενώ εξετάστηκαν και κάποιες ειδικές περιπτώσεις.

Μαθαίνουμε επίσης ότι το άρωμα εκλογών που απλώνεται από χτες φέρνει στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης παλιά και πολύπειρα στελέχη, που δηλώνουν "παρών" για να στελεχώσουν τις εκλογικές επιτροπές. Μαθαίνουμε ότι ανάμεσα στα στελέχη αυτά είναι ο Γιάννης Τουσιάκης, ο Βαγγέλης Δημητρίου, ο Δημήτρης Δαρνάκας, Λουκάς Ανανίκας και ο Λεωνίδας Τσολέκας...
Πρόκειται για στελέχη που ποτέ δεν αρνήθηκαν να δουλέψουν για τη ΝΔ... τώρα θα έλλειπαν;

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...