Σάββατο, Νοεμβρίου 19

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις δύο σήμερα το μεσημέρι και η συνάντηση της τρόικα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και το οικονομικό επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έγινε στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού. Νωρίτερα...
η τρόικα είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από τη μία το μεσημέρι.

Μετά τις εν λόγω συναντήσεις, ερωτηθείς ο Πολ Τόμσεν σχετικά με την καταβολή της έκτης δόσης, απάντησε "ουδέν σχόλιο". Στη συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου παρίστατο και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) καθηγητής Γ. Ζανιάς.

Με βάση το πρόγραμμα τα στελέχη της Τρόικας θα... συναντηθούν αύριο Κυριακή και με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Χθες τα στελέχη της τρόικα είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Λουκά Παπαδήμου με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ματίας Μορς, τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κλάους Μαζούχ και τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Πόουλ Τόμσεν επρόκειτο να τεθεί το θέμα της εκταμίευσης της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρας μας, ύψους 8 δισ. ευρώ.

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...