Τρίτη, Οκτωβρίου 18

Εγκληματική αδιαφορία: Έβλεπαν κοριτσάκι να ψυχορραγεί και δεν έκαναν τίποτα (video)

Τα αποκρουστικά πλάνα έρχονται από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας
Μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει το τρομακτικό συμβάν της περασμένης Πέμπτης όπου φαίνεται ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου δύο ετών να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Η Γουάνγκ Γιούε μοιάζει σαν χαμένη στο δρόμο όταν ξαφνικά ο οδηγός ενός λευκού βαν βάζει μπροστά τη μηχανή και την παρασύρει τραυματίζοντάς την.

Η συνέχεια συγκλονίζει. Ο οδηγός εγκαταλείπει το θύμα του και οι... δεκάδες περαστικοί αδιαφορούν στη θέα ενός μικρού παιδιού που έχει ματώσει και προσπαθεί να καλέσει σε βοήθεια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ένα άλλο φορτηγάκι περνά από το σημείο και ξαναπατάει την μικρή Γουάνγκ. Το αποτέλεσμα ίδιο, ο οδηγός φεύγει και οι περαστικοί δεν δίνουν καμμία σημασία.

Τελικά χρειάστηκαν να περάσουν πολλά λεπτά μέχρι να βρεθεί μία γυναίκα που πήρε το κοριτσάκι από το σημείο και κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο γειτονικής πόλης.

Ο πατέρας της μικρής Γουάνγκ που έχει κατάστημα στην περιοχή είπε ότι εκείνος ήταν απασχολημένος και η σύζυγός του είχε δουλειά με αποτέλεσμα να μην καταλάβουν αυτό που είχε συμβεί.





blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...