Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

Forum εργασίας για ανέργους στη Θεσσαλονίκη

Τρόπους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ανεργίας αναζητά ο ΟΑΕΔ. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει το 2ο forum εργασίας στη Θεσσαλονίκη. Το φόρουμ...

θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου "Ιωάννης Βελλίδης" της Helexpo.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν:

- Συνεντεύξεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες – επιχειρήσεις, που θα εξασφαλίσουν την άμεση επαφή μεταξύ των επιχειρήσεων και ατόμων που αναζητούν εργασία.

- Εισηγήσεις και workshops από ακαδημαϊκούς που... δραστηριοποιούνται στον τομέα της εργασίας, καθώς και από διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο.

- Σεμινάρια Συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ

- Συζήτηση σε πάνελ αποτελούμενο από διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι ομιλητές θα είναι στη διάθεση του κοινού

- Έκθεση – διαγωνισμός φωτογραφίας με την υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη, όπου θα συμμετέχουν νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, με θέμα: «Φωτογραφίζοντας την εργασία». Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν με ένα ασπρόμαυρο ή έγχρωμο έργο τους. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση των τριών από τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: www.forum.ergasias@oaed.gr.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...